Ondernemers van Sint-Katelijne-Waver

  • Untitled photo

Gratis fotoshoot : "ONDERNEMER IN BEELD".

We koesteren allemaal de hoop dat 2021  beterschap brengt. Maar hoe, wat, wanneer, voor wie … ???? Daar hebben we het raden naar. De meeste van ons blikken terug op een annus horribilis 2020. En voor onder andere de horeca is het einde jammer genoeg nog lang niet in zicht.

Daarom heb ik besloten om net zoals een paar Vlaamse collega-fotografen de deuren van mijn fotostudio nog eens figuurlijk open te gooien en de Katelijnse ondernemers in het voetlicht te plaatsen.

Om zo een gezicht te geven aan de mensen die met veel goesting en nog veel meer onzekerheid hun zaak trachten overeind te houden in deze moeilijke tijden. De beelden worden daarna gedeeld via de sociale media.

Maar de gevolgen voor ons handelaars en ondernemers zijn toch ook niet te onderschatten. Ik wil jullie allen hiermee graag een hart onder de riem steken. Samen met jullie uitkijken naar betere tijden.

Dus ...... Heb je een horeca-zaak, een winkel, een atelier, een bedrijf ... en ben je gevestigd in Sint-Katelijne-Waver? Laat je fotograferen !

De oogst tot dusver

DSCF7372

PRAKTISCH
 


* WIE Deze mini-sessies staan open voor zaakvoerders met een onderneming in Sint-Katelijne-Waver. * MEEBRENGEN Het doel is het maken van een portret van jou als ondernemer / zaakvoerder. Breng iets mee wat jou linkt aan jouw bedrijf. Een bijzonder voorwerp, kenmerkende kledij, een attribuut, … . Heb je zelf een creatief out-of-the-box-idee? Kan ook maar deel het even vooraf zodat ik de nodige voorbereidingen kan treffen als dat nodig zou zijn. * SESSIE Om alles covid-proof te houden, werk ik in blokken van 30 min. De opnames gaan door in mijn studio en zullen 10 tot 15 minuten in beslag nemen. Zo is er voldoende tijd tussen 2 opnames in om alles veilig te laten verlopen. Zorg dan ook dat je er op de afgesproken tijd bent. * WAAR Oprit en parking tussen Mechelsesteenweg 257 en 259 te Sint-Katelijne-Waver. * AGENDA Ik voorzie de komende weken momenten waarop jullie hiervoor kunnen aanmelden. Dit in functie van mijn agenda van die week. Neem even contact, dan maken we samen een afspraak. Tel 0484/69 80 17 of mail naar ivan@vanivan.be
 Heb je een afspraak vastgelegd maar ben je verhinderd? Laat tijdig iets weten zodat iemand anders jou plaats kan innemen. * PRIJS De kostprijs hiervoor? 0 euro**. Niets**. Of gratis** zo u wil. Inclusief 2 digitale bestanden van mijn voorkeur voor al uw online communicatie. * MEER INFO Voor meer info kan je terecht op 0484/69 80 17 of 015/55 55 78 of via info@vanivan.be * RESERVEREN Wil je er graag bij zijn? Reserveer hier alvast jou plekje !


Ivan. ** Het is helemaal gratis … Tenzij je niet komt opdagen …

Ondernemer in beeld